Grandiosa Flatbread Mozzarella & Pesto

Grandiosa Flatbread Mozzarella & Pesto Baked

Glenns Recension

Här har vi gått och väntat på en nylansering i fryspizzornas hylla och så dyker denna underliga produkt upp. Det verkar vara inne nu att experimentera med olika pizzadegar då det bara förra året fanns en knäckebrödspizza. Jag köpte den här så fort jag såg den, dock med lite skeptisk förväntan.

Pizzan är relativt liten och tunn, så för den kalorisnåle kan det vara ett klokt alternativ. Men nu snackar vi snacks, och då vill jag inte se någon kompromiss när det gäller smaken. Degen funkar helt okej. Den är fast nog för att hålla ingredienserna och ger gott med krispighet. Däremot tror jag inte den är stark nog att hålla fler pålägg, och det sätter tyvärr lite av ett övre tak på ingrediensmängden. Men jag tycker heller inte att de har snålat. Smakvis funkar degen, men det finns godare.

För ingrediensernas sida är pizzan bra. Jag skulle helst se den utan de små spenatkuberna; jag tycker inte spenat passar in i smakprofilen som pesto, tomat och ost skapar. Däremot är den tillhörande pecorinoosten ett mycket välkommet tillägg.

All in all en okej pizza men jag vet inte om jag skulle kalla degen värt det. Den dög men det var ingen direkt förbättring över vanlig deg. Skulle Grandiosa ta bort spenaten skulle pizzan garanterat få ett högre betyg, men jag var i slutändan inte missnöjd. Nu får jag bara smaka de andra två Flatbreadvarianterna så får vi se hur de håller måttet.

Mitt betyg: 5.8

Återköp: Nej. Det finns godare pestopizzor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.