Rydbergs Rostad Lök Mayo

Rydbergs Rostad Lök Mayo

Glenns Recension

Rydbergs Rostad Lök Mayo blev ett inköp när jag skulle laga varmkorv, och den funkar rätt okej om man nu gillar rostad lök på korv (och majonnäs förstås). Den är precis som alla Rydbergs såser otroligt industriell, men när det gäller Rydbergs så är det inte heller något tecken på hur god eller äcklig den kommer bli.

Rostad Lök Mayo hamnar ganska bra till men den är ingen höjdare. Den kan vara rätt svår att kombinera. När jag väl fick slut på varmkorv testade jag såsen på pizzor och dylikt och då fungerade den inte alls. Det kräver att hitta rätt kombo för att se potentialen med såsen. Och hittar man något passande blir den fortfarande inget amazing, men den duger för det den gör.

För mig är en av de starkaste punkterna med såsen det att man får smaken av rostad lök utan att bli helt rå i munnen som alltid tycks ske med den riktiga produkten. Sedan att man får något mer såsigt än vanlig rostad lök är i de flesta fall inget negativt, och vem gillar inte majonnäs?

Såsen duger om man är inställd på en sås till varmkorv och letar efter något mer intressant än vanlig ketchup, men förbered er på att produkten kommer stanna i kylskåpet ett tag om ni inte vet hur ni ska göra er av med den (eller om ni inte har monstruösa mängder varmkorv så klart).

Mitt betyg: 5.4

Återköp: Tvivelaktigt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.