Pringles Bacon Mac & Cheese

Pringles Bacon Mac & Cheese

Glenns Recension

Jag är alltid redo för roliga nya smakkombinationer, men det är inte alltid de går hem. Pringles nya smak i Street Food-serien är en blandning av Bacon och Mac & Cheese. Jag har smakat Pringles Smokey Bacon förut och tröttnade jättefort på den, men den här höll mitt intresse igenom hela produkten.

Säga vad man vill om Pringles; de är höjden av industriella chips, men när de väl försöker så kan deras smaker vara spot on. Det hjälper också att Pringles sällan snålar med kryddan. Och Bacon Mac & Cheese smakar exakt som bacon och mac & cheese. Hur de lyckas få en så trovärdig smak; att de omvandlar pulver till en hel måltid, har jag ingen aning.

Smaken är av rökig bacon och en matig ostsmak och smakerna fungerar väl i kombination och även som chipssmak. Men det går inte så mycket längre för mig. Jag tycker dessvärre att smaken inkräktar lite för långt på den matiga känslan, ungefär som chips som smakar kött.

Det kan mycket väl vara en skillnad i personlig smak, för dessa matiga chipsvarianter funkar som ett roligt experiment men dom är mycket sällan de chipsen jag verkligen går för. Men sen är Bacon Mac & Cheese som sagt inte så farligt långt in på den matiga sidan; bacon och framförallt ost är ju ändå rätt vanliga chipssmaker.

Kortfattat skulle man kunna säga att Pringles Bacon Mac & Cheese är en god smak som verkligen smaker det den säger, men den platsar knappast som en chipsfavorit. Som ett smakexperiment eller som variation funkar den dock utmärkt.

Mitt betyg: 5.9

Kombinera med: Svårt att säga; smaken ger inte så mycket utrymme för extra inslag. Vitlök möjligtvis?

Återköp: Tveksamt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.