Daim Mint

Daim Mint.JPG

Glenns Recension

Jag gillar Daim. Jag gillar mint. Då borde ju denna kombination vara dubbelt så bra, eller hur? Nja, så enkelt är det inte. Har man tur kan man hitta en löjligt god kombo genom att slänga ihop två goda ingredienser, men så är tyvärr inte fallet med Daim Mint.

De två smakerna i Daim Mint passar inte ihop särskilt bra. Det blir inte sämre, men det finns inget som förbättras av att de slås ihop. Faktiskt så är smakerna så distinkta att de aldrig bildar en enhetlig ny smak. De är i samma förpackning och man känner båda smakerna samtidigt, men de är helt och hållet enskilda. Det är som olja och vatten, försök blanda dem men de håller sig isär.

Jag är alltid redo för nya smakexperiment och kombinationer, och jag ser mer än gärna mer mint i chokladhyllan, men denna kombo var inte värd mycket med tanke på att det knappt blev någon kombination i smaken. Man kan lika gärna köpa vanlig Daim och äta mintgodis till och få samma resultat. Fortfarande gott, men för högre betyg skulle det krävas smaker som faktiskt komplementerar varandra.

Mitt betyg: 5.7

Återköp: Kanske i brist på mintalternativ.

Dannes Recension

Till skillnad från brosan tycker jag att smakerna kompletterar varandra utmärkt. Man kan känna karaktären av båda smakerna och båda är goda – perfect match för min del. Jag tycker den är minst lika god som vanlig daim.

Om jag hade varit större torsk på mintsmak i allmänhet så hade det kunnat bli ett återkommande köp. Rekommenderas för smakprov!

Mitt betyg: 6.6

Återköp: Det är inte uteslutet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.