ICA Bearnaise Chili

IMG_5617

Dannes Recension

ICA har kastat in sina kort i bearnaiseleken, och givetvis måste vi då kasta in oss i en provsmakning.

Bean kommer i en dippvänlig plastburk med en simpel och oinspirerande förpackningsdesign, som jag direkt vill hävda är missvisande. Den tråkiga designen och örten är troligtvis bara en rökridå. Varför?

Jo, dels för att örten kan lätt få konsumenten att tro att bean är mer åt det örtiga hållet som passar bättre till kött snarare än pizza. Jag kan nöjt konstatera att smaken inte är örtig alls! Passar pizzan peferkt med andra ord. Dessutom ska man som konsument i det här fallet inte låta sig luras av den tråkiga förpackningsdesignen – det här är bland de bättre beor jag provat!

Smaken är ovanligt vinägrig, vilket jag uppskattar. Det finns inget värre än en bea som smakar mer smör än vad som finns mellan skinkorna på Göran Persson. Smaken har en mycket trevlig karaktär som definitivt förvånade mig. Jag trodde inte på förhand att den skulle spöa Coops superindustriella chilibea, men ICA går enkelt segrande ur den striden.

Bra jobbat ICA!

Mitt betyg: 7

Kombinera med: Grandiosa Cheddar

Återköp: Jag handlar inte ofta på ICA men det kan nog tänkas bli ett återköp nån dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.