Snyder’s of Hanover Honey Mustard & Onion Pretzel Pieces

Snyder's of Hanover Honey Mustard & Onion Pretzel Pieces.JPG

Glenns Recension

Nu riktar vi åter blickarna mot Snyder’s of Hanover och deras mästerverk till smaksatta pretzelbitar. Jag har tidigare gett en mer övergripande beskrivning av pretzelbitarna i min tidigare recension av Cheddar Cheese-varianten, som för övrigt också är fruktansvärt god.

Allt jag har skrivit där stämmer överrens med Honey Mustard & Onion, så jag går istället här över den nya smaken. Snyder’s of Hanover är ett oväntat lyckat koncept och snacka om min förvåning när jag inte bara hittade en kanonprodukt utan två! För om än dessa två smaker är helt och hållet olika kan jag banne mig inte säga vilken som är bäst. Dom är exakt lika goda, men på helt unika vis!

Medans Cheddar Cheese är ett paradis i ostsmak skulle jag istället beskriva Honey Mustard & Onion som den mest perfekta balans mellan sötma och syrlighet i snacksform jag hittills har upptäckt. Munnen vattnar av bara tanken och precis som Cheddar Cheese är de farligt lättätna och helt täckta i smakrik krydda.

Snyder’s andra mästerverk tar delad förstaplats med Cheddar Cheese, och gillar ni båda smaktyper så förstår ni nog varför! Snyder’s är som sagt en helt unik snacksvariant på svenska marknaden och de nöjer sig inte med att enbart fylla en niche utan tar stenhårt sin chans och gör den bästa produkt de bara kunde. Hittar ni dem kan jag inte annat än helhjärtat rekommendera dem.

Mitt Betyg: 9.7

Återköp: Fortare än ni kan säga “Snyder’s of Hanover Honey Mustard & Onion Pretzel Pieces är de bästa pretzels på marknaden”.

glennfav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.