Estrella Saltade Potatischips

Estrella Saltade Potatischips.JPG

Glenns Recension

Vår resa genom landet av medelmåttighet vi kallar Saltade, Lättsaltade, och Original fortsätter. Första stoppet blev den otroligt neutrala och smaklösa OLW Lättsaltade Chips. Nästa etapp blir Estrellas Saltade Potatischips. Kommer de visa sig bättre än OLWs veka insats? Ja, det skulle inte ta till mycket.

Och redan på namnet låter det mer lovande: Saltade Potatischips. Vågar de verkligen stå på sitt järva beslut att inte varsamt salta chipsen? Jodå, de gör de faktiskt. Estrellas Saltade chips smakar faktiskt salt och potatis, som man vill förvänta sig.

De fortsätter även att erbjuda chips i högre kvalitet än OLW då skalet är kvar. Chipsen har bättre crunch och smakar bättre än OLWs smörgåsrån till chips. Detta är förstås inte att säga att dessa chips känns högkvalitativa. De blev trots allt jämförda med the lowest of the low, och någon märkbar kvalitet bortom lite skalrester går inte direkt att skåda.

Jag skulle vid nuläget kalla dessa chips för Estrellas svagaste, både i kvalitet och i smak. Ett steg upp från OLWs är de definitivt, men det kommer man inte långt på. För en riktigt fin Saltade Chips-smak skulle jag vilja se ännu lite mer salt, men framför allt att låta potatisen stå i fokus och göra den så god som bara går.

Lustigt nog är Estrellas Saltade Potatischips hittills de bästa i kategorin vi smakat, men när alla andra är medelmåttor at best så säger det inte mycket.

Mitt betyg: 3.5

Kombinera med: En smakrik dipp som skulle tjäna på lite tuggmotstånd.

Återköp: Nej. Det finns alltid bättre smaker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.