Coop Chilinötter

Coop Chilinötter

Glenns Recension

Här kommer vi till en gammal klassiker. Chilinötter kan vara satans goda och slår de rätt balans mellan god smak och hetta så kommer man långt på dem. Och inte bara som snacks givetvis! Jag har länge använt chilinötter till matlagning, som topping till sallad eller pizza eller inbakat i någon gratäng; fantasin sätter gränserna.

Och jag skulle vilja påstå att Coops Chilinötter är de godaste på marknaden. OLWs är okej men når inte ett så högt betyg som Coops, och kikar man på hyllan med naturgodis i lösvikt, ja… De går absolut att äta, men de är alldeles för snålt kryddade, den saken är klar.

Coops däremot har massor med krydda, och den har hittat en mycket fin balans mellan den goda smaken och den starka hettan. Hetta ska inte vara hetta för hettans skull. Man kan faktiskt skruva upp elden rätt rejält men då måste produkten samtidigt vara god nog för att göra sig förtjänt utav det; den måste kunna tygla sig själv och brottas med den pikanta kryddningen.

Och det är just det jag anser att Coops Chilinötter klarar av. Detta är min go-to när det kommer till chilinötter och kombon av crunchy jordnöt och spicy krydda kommer förhoppningsvis finnas kvar så länge jag vill ha den. Men jag har dock spanat att Estrella precis kommit ut med egna chilinötter… Jag kanske får ta en provsmakning innan jag propert krönter Coop till chilinötternas konung.

Mitt Betyg: 8.5

Återköp: Helt klart ja!

glennfav

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.