Blå Band Hawaii Pineapple & Curry

IMG_5586

Dannes Recension

En intressant sak med att recensera mat är att försöka avgöra hur pass väl smaken lever upp till förpackningens beskrivning. I fallet med såsen från blå band så är svaret 50-50. Man kan definitivt känna en söt currysmak, men ananas? Not so much.

Det finns ett visst inslag av citrus, men jag kan verkligen inte rakt av konstatera att den smakar ananas. Därmed inte sagt att såsen är äcklig. Smaken är OK, men inte så mycket mer. Den är helt klart acceptabel, men saknar det där extra som skulle kunna ta den till en högre nivå i form av bronsplats eller mer.

Jag skulle rekommendera den till sallader med exempelvis kyckling som proteinkälla.

Mitt betyg: 5

Återköp: Kanske. Det finns bättre val. 

 

Glenns Recension

Blå Bands Hawaiisås är fullkomligt duglig, men som min bror säger, inte så mycket mer. Jag tycker definitivt att jag känner smaken av både ananas och curry, men för sina användningsområden finns det garanterat godare såser att hitta. Såsen är syrlig och söt och skulle passa salladsrätter. Kanske till och med en kycklingkebab? Svårt att säga.

Jag hade inget emot såsen men det finns bättre alternativ, både från Blå Band och i allmänhet.

Mitt Betyg: 5.4

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.