Svenska Lantchips Ost & Vitlök

Svenska Lantchips Ost & Vitlök.JPG

Glenns Recension

Bortsett från katastrofen med lättsaltade chips har Svenska Lantchips haft ett bra track record. När jag upptäckte deras nyaste smak, Ost & Vitlök, i butiken hade jag inget val än att prova den omedelbart.

Chipsen håller fortfarande en hög kvalitetsstandard. De knaprar rejält, skalet är kvar och de har en god smak. Ännu godare är dock kryddan på chipsen. Chipsen har en riktigt djup, rik och genuin ostsmak. Ostsmaken har de gjort med omsorg och än en gång märker man att det är av hög kvalitet.

Vitlöksmaken kändes men ostsmaken konkurerade ut den lite. Det tråkiga med påsen är att Lantchips har snålat för mycket med kryddan. Den är inte så farligt mild som många av OLW eller Estrellas chips, men det skulle behövas en rejäl kick. Skruva upp kryddningen så kan det här lätt bli en favorit, för kryddan de har är bland de bästa ostsmaker jag hittat på chips. Det skulle vara en riktig synd att slarva bort slutresultatet efter att de lyckats med ingredienserna.

Mitt Betyg: 7.3

Kombinera med: Vitlök eller Ranch skulle jag satsa på.

Återköp: Ja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.