Estrella Honung & Salt Nötmix

Estrella Nötmix Honung & Salt

Glenns Recension

Jag har länge gillat naturgodis. Nötter, speciellt kryddade eller smaksatta kan vara extremt goda. Det finns en Ica nära mig med olika smaksatta cashews, såsom Sourcream & Onion och Smokehouse BBQ. Hittar ni dem så prova, dom är guld värda!

Honungsrostade är också en gammal klassiker. Både Coop och OLW har honungsrostade jordnötter och båda två är goda. Därför blev jag mycket nyfiken på Estrellas nötmix då den ger intrycket av en lite mer pimpad honungsrostad smak, samt att det är andra nötter inblandat.

Och jag tycker definitivt om Estrellas också, men inte mer än de andra märkena. Låt se om jag kan uttrycka mig om varför. Estrellas honungsdragering verkar vara av högre kvalitet, medan Coops är mer sockrad. Dock tycker jag att inslaget av salt, även om det är gott på sitt eget sätt, rubbar smakprofilen jag förväntar mig från en honungsrostad smak.

Jag tycker om Estrellas val att använda fler nöttyper, men jag tycker definitivt det finns en charm i en ren jordnötssmak. Överlag är de två nästan svåra att jämföra för de fyller olika smakutrymmen. Jag hade nog rankat dem ungefär lika; skillnaden blir vad man är sugen på. Ett mer äkta honungsrostade jordnötter-aktigt sug eller en med mer variation och en mer komplex smakprofil. Är det den sistnämnda så funkar Estrella Honung & Salt Nötmix utmärkt.

Mitt Betyg: 7.5

Återköp: Det kan tänkas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.