Marabou Oreo

Marabou Oreo

Glenns Recension

Jag är inget jättestort fan av Marabous mjölkchoklad, jag tycker det har lite av en bismak. Oreos däremot är svingoda. Så hur fungerar dem tillsammans? Nja, helt okej. Chokladkakan är lättäten och det är onekligen fyllningen som smakar bäst.

Men jag måste erkänna att bara vanliga Oreos smakar bättre. Ja, du läste rätt; Marabous mjölkchoklad gör produkten sämre rent smakmässigt. Det goda jag har att säga är att konsistensen är det bästa med kakan. Jag gillar en luftig och lättare men söt konsistens (typ Milky Way) och Marabou Oreo duger till det ändamålet.

Jag köper denna lite då och då för konsistensen är god och jag gillar Oreosmaken men sällan vill köpa en hel förpackning kakor. Samtidigt inser jag att det ofta är i brist på annat.

Mitt Betyg: 5.8

Återköp: Då och då.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.