OLW Linschips Sourcream & Onion

OLW Linschips Sourcream & Onion

Glenns Recension

Dessa ‘hälsochips’ var mycket tveksamma när vi hittade dem i butiken. Både Estrella och OLW verkar satsa på lite alternativ nu, och som plikttrogna recensenter måste vi avgöra om chipsen verkligen är värda pengarna eller om dom bör undvikas.

Jag är inte mycket för linser och den här påsen från OLW hade mycket som sa emot, så därför måste jag påstå att jag blev positivt överraskad när jag väl smakade dem.

Det absolut bästa med dessa chips, deras starkaste punkt, är konsistensen. Dom har en utmärkt frasighet och krispighet likt Sombreros, vilket gör dem väldigt lättätna. Men när OLW nu mot förmodan har satt en så stark grund, vad gör dom då? Jo, dom saboterar sin egen insats och kryddar chipsen så otroligt snålt.

Kom igen, OLW! Chipsen funkar ju faktiskt! Ni har vunnit över mig på conceptet om linschips, men när ni fegar ur er totalt med kryddningen blir det ren dynga! Jag kommer aldrig köpa om dessa chips när de inte vågar stå på sina smaker. Det är en riktig tragedi hur de har kastat bort en så bra grund.

Problemet med att kryddan saknas är förstås att linssmaken, som i början inte riktigt märktes av, växte fram mer och mer under påsens gång och till slut hade jag tröttnat på chipsen. Hade de varit rikligt kryddade hade detta inte varit ett problem och jag hade med gott samvete köpt smaken igen.

You had a shot, but you blew it.

Mitt Betyg: 4.0

Kombinera med: En mer smakrik dipp; kanske Fresh Island.

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.