Rydbergs Sriracha Mayo

Rydbergs Sriracha Mayo

Glenns Recension

Rydbergs Sriracha Mayo är en ny sås i butikerna men tyvärr ingen större nyhet i mina ögon. Såsen känns otroligt industriell; den är lite fast och så glansig att den nästan ser ut som plast. Det är precis en sån konsistens man tänker på när man läser ordet Xantangummi.

Sriracha är ingen favoritsmak när det kommer till hetta; det finns mycket godare chilivarianter att använda sig av. Smaken överlag är under medel och konstigt nog en aning blaskig. Den håller inte för fem öre jämfört med den enormt mycket bättre Santa Maria Chili Mayo.

Jag tycker inte den här passar väl alls tills varesig chips eller pizza, men däremot det enda användsningsområde där jag tror den skulle passa väldigt väl är till pommes frites. Dock äter jag mycket sällan pommes, så det lär förbli ett hypotetiskt scenario.

Mitt Betyg: 3.8

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.