Dr. Oetker Ristorante Pizza Prosciutto

IMG_5577

Dannes Recension

Kan den gode pizzadoktorn lyckas upprepa den oväntade bedriften att göra salamiversionen så god? I den här recensionen tar jag en djupgående vetenskaplig analys på hans prosciutto.

Ja vi börjar direkt med utseendet. Precis som 90% av alla frysdegar så lider även denna av ett allvarlig fall av ostbrist. Sen kan den observante lägga märke till att det här och var finns små klickar av en såsliknande natur. Vad är det? Det är iaf inte ost, och det finns inte beskrivet på förpackningen? Kan det vara kockens “egna sås”..? I don’t wanna know. Vad det än är, så har det en kemisk margarinaktig smak av dåligt självförtroende.

Vad gäller skinkan kan man ju också konstatera att den inte direkt är av pata negra kvalitet – faktum är att man vid första anblicken lätt kan tro att pizzans fyllning redan ätits av någon för 12 timmar sen.

Botten då? Jodå, den håller upp sin ända av avtalet. Den är lika god och frasig som salamiversionens botten, men tyvärr dras helhetsomdömet ner alltför djupt i gyttjan av den skabbiga fyllningen. Den smakar nästan som kattmat luktar, är jag rädd.

Mitt betyg: 3.4
Det hade nog landat på under 2 ifall de inte lyckats sätta botten så bra.

Återköp: Definitivt inte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.