Coop Bearnaise Med Chili

IMG_5559

Dannes Recension

Det här är lite utan en kluring till sås. Det är svårt att karakterisera vilken sorts chili det är, och jag tycker egentligen inte att såssen smakar riktigt som bea. Det här är ett klockrent exempel på produkt som likt Santa maria tex mex dipp och OLW cheeze cruncherz smakar industriellt och oäkta, fast på ett positivt sätt.

Den har en ganska unik smak med lite hetta och örter, somm gör att jag måste placerara den på en konstig skala mellan vanlig bea och Rydbergs exotiska mangoraja. Svårt att beskriva. Men jag gillar smaken personligen – sen ifall de haft i en container med e-ämnen eller annat suspekt vågar jag faktiskt inte titta på förpackningen för att ta reda på. Vad jag inte vet lider jag inte av. Risken är att jag skulle upptäcka radon, kvicksilver eller cesium 137 vilket skulle förstöra såsen för mig för all framtid.

Jag tänkte först att jag skulle ge den en personlig favoritstämpel, men jag kan svära på att de förändrat receptet lite för ett par år sen vilket petade ner smaken något på min skala. Den är fortfarande god dock. Näst bäst av alla chilibeor, i min mening.

Mitt betyg: 7.4

Kombinera med: Köttinriktade pizzor med extra ost, gärna god salami och jordnötter.

Återköp: Då och då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.