Bonjour Dammsugare

IMG_5555

Dannes Recension

Bonjour har levererat diverse snacks till butikerna under ett par år nu och generellt är jag ett fan av dem. De pumpar då och då ut en ny god produkt, men hittills har ingen nuvarande produkt levt upp till den extravaganta Tiger Donut som de tyvärr verkar tagit ur produktion. RIP. #åretsfail

Hur gör då de här dammsugarna jobbet? Suger de eller ej? Hårt eller mjukt? Definitivt mjukt, iaf om man jämför mot sugkraften på min industriella Kärcher MV6 Premium maskin. Den är lika stor som en islandshäst och kan suga en golfboll igenom.. Eh, ja tillbaks till produkten.

Låt dig inte luras av bilden på Bonjours sugare. De är bra mycket fetare än ögat först uppfattar. Marsipantäcket är gott, fyllningens smak är välbalanserad med en hint av arrak som sig bör. Chokladdrageringen i ändarna är också av adekvat kvalitet.

Ett bra köp ifall du är ute efter en god snack helt enkelt!

Mitt betyg: 8.6
För att passera 9 hade marsipanen och chokladen gärna fått vara tjockare! Inte för att den är för tunn nu, det är bara min smakpreferens som lutar åt extremism.

Återköp: Det händer!

 

Glenns Recension

En god dammsugare kan verkligen göra susen då och då. Det är inget jag köper jätteofta, men det har en viss unik smakkombination jag inte kan glömma bort. Och då är det ju kul att det finns såna här enorma och lyxiga dammsugare att hitta! För dessa är inget annat än de bästa dammsugarna på marknaden.

Ingen liten bebisdammsugare här inte, dessa är riktiga bjässar, även om det kan vara svårt att urskilja på bilden. Tjockare än en fet chorizo, skulle jag kunna uttrycka det som. Alla smaker sitter i topp och förhållandet på ingrediensernas mängd är perfekt. Den är sockrig, chokladig, men framförallt marsipanig. Mums!

Mitt Betyg: 9.0

Återköp: Det händer!

Samlat betyg:

silver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.