White Reese’s

Reese's White

Glenns Recension

Did someone say white chocolate? Jajamän, nu har Reese’s fått rätt idé. Från deras redan kanonprodukt med jordnötssmör i choklad så kommer här en variant där de bytt ut all choklad mot vit choklad. Och för en som anser att vit choklad är den överlägsna av de tre typerna, hur håller den måttet?

Ja, det är ett enkelt svar: den är bättre på alla sätt och vis. White Reese’s är helt och hållet överlägsen den originella. Den vita chokladen passar minst lika bra i kombination med jordnötssmöret men har själv en godare smak.

Det finns inte så mycket mer att säga egentligen. Reese’s killer combo har gjorts ännu bättre, och jag är alltid glad att hitta mer vit choklad på marknaden. Reese’s har en välförtjänt toppplats bland chokladkakor, och här visar de att de kan gå ännu ett steg längre.

Mitt Betyg: 9.4

Återköp: Självklart.

En av Glenns personliga favoriter

Dannes Recension

Finns det något som spöar choklad och jordnötssmör? Det är en kombination skapad av gudarna för att förfeta befolkningar. Om jag kunde få det på dropp så hade jag övervägt det.

Den här pärlan från Reese’s är en sann skatt för alla som uppskattar en god snack. De har fått till den nästan helt perfekt, det är svårt att se vad som skulle kunna förbättras.  Kanske lite större?

Har du inte vågat slutföra en köp på en Reese’s white, så gör det omedelbart. Av personlig smakpreferens så föredrar jag den med mjölkchoklad istället för vit choklad, men båda två är top notch!

Mitt betyg: 9.3
Liten, men maffigt dekadent, och har en unik mouthfeel.

Återköp: Det kan du fethaja.

dannfav

Samlat betyg:

guld

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.