Snyder’s of Hanover Cheddar Cheese Pretzel Pieces

sny2

Glenns Recension

Här kommer vi till en sann överraskning. När jag skådade dessa för första gången i butiken var jag mycket tveksam då jag inte direkt gillar pretzels, salta pinnar och dylikt. Det är bara salt och hårt bröd. Men när de ändå var smaksatta kunde jag inte ignorera min nyfikenhet.

Och jäklar vilken eye-opener! Snyder’s Cheddar Cheese Pretzel Pieces är extremt goda! Jag kunde inte annat än utnämna dem en omedelbar favorit och jag köper dem varje chans jag får, tillsammans med den andra otroligt goda smaken de har. Ja, ni hörde mig. Snyder’s har inte bara en smak i mästerklass utan TVÅ!

Det vinnande konceptet från Snyder’s visar sig vara att pretzelbitarna är generöst kryddade. Denna variant har bitarna täckta i en mycket god och rik cheddarsmak. Hela påsen luktar cheddar och bitarna är oväntat lättätna. Det här är ett typexempel på en produkt som är svår att ställa ifrån sig när man väl börjat.

Jag har bara ett minus med dem, och det är att enbart på grund av formen på pretzelbitarna så händer det att man får större bitar som inte rymmer så mycket krydda. Då får man en skev balans mellan krydda och knaprig pretzeldeg och det blir en aning torrt och smaklöst. Dom bitarna är lyckligtvis rätt ovanliga, och majoriteten av bitarna i påsen smakar mer krydda än pretzel, vilket förstås är att föredra.

Snyder’s of Hanovers produkter var en riktig överraskning och ett oväntat men mycket välkommet tillägg till den svenska snacksmarknaden. Alla tre smaker jag sett från dem här är gjorda med en genuin och kryddrik smak. Hittar ni dem där ni bor så ta chansen, ni kommer inte ångra köpet!

Mitt Betyg: 9.7

Återköp: Varje chans jag får!

glennfav

Dannes Recension

En sådan här produkt är något att uppmärksamma! Det finns ingen Svensk motsvarighet till denna, och enbart det faktumet gör ju att man definitivt måste prova.

Jag håller med om det mesta i brorsans recension här, förutom att de skulle vara generöst kryddade. Kryddningens kvalitet är hög, men jag skulle inte påstå att den är speciellt intensiv eller stark. Något högre än medelkryddningen för en Estrellapåse, men jämfört med ledaren Double Dutch Jalapeno Poppers ger jag kryddstyrkan en 5a. Men visst är den god!

Det är ingen av mina personliga återkommande favoriter, men smaken har en tydligt säregen och trevlig karaktär. Jag skulle nog kunna tänka mig att köpa en påse och äta den ifall jag inte hade några andra tillbehör, men det är inte min snacksstil. Köper jag snacks så köper jag snacks (i plural). Jag tycker att smaken drunkar lite i mängden av tillbehör. För mig är den inte stark nog att stå på egna ben i konkurrensen om smaklökarna.

Mitt betyg: 6.7
Smaken är god, men lite för svag på min skala.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.