Ben & Jerry’s One Love

IMG_5537s

Dannes Recension

Då och då, ungefär vart hundrade år, visar glassgudarna sin allmäktiga kraft och beordrar B&J i Sverige att importera en sån här smak till vårt avlånga land. Det är precis sånt här vi behöver mer av! Vågade smakkombinationer med klockren balans av högkvalitativa ingridienser. Då en sådan här produkt äntligen hittar till våra glasshyllor så är det något man bara måste fira.

Det här är B&J i högform. Banan, choklad, lite kex, kola..  Vad mer behöver man här i livet?

One Love är en bra kamrat till olika sorters kakor och bakelser, speciellt mjuka kakor som ICA bageris chokladcooke och chocolate chip cookie. De två + en bunke one love och en kall liter ekologisk mjölk 3% skulle lätt kunna få slut på kriget i Syrien.

Smaken är ganska “specialiserad”, vilket gör köptillfället beroende på vilket humör man är på och vilket övrigt tilltugg man har tänkt införskaffa. Den passar inte till allt, då den är ganska söt. Sötman börjar närma sig min maxgräns, men den är inte lika söt som t.ex. Cinnamon buns (en annan god specialsmak).

Väntar fortfarande på att Stefan Löfven lägger fram ett nytt förslag till nationell helgdag på årsdagen av One Loves Sverigepremiär. Vet inte vad han håller på med men han har fortfarande inte svarat på något av mina tre brev.

Mitt betyg: 9.3
Nästan full pott! 

Återköp: Definitivt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.