Barebells Milkshake Peach Passion

Barebells Milkshake Peach Passion.JPG

Glenns Recension

Milkshakes kan vara riktigt goda men det jag märkt är att de man oftast får på snabbmatskedjor är extremt tjocka och svårdruckna. Jag gillar dock smaken och att det finns utrymme för så mycket variation, så jag letar ständigt efter lättare milkshakeprodukter. Länge hade drickyoghurtar från exempelvis Yoggi hållt min toppplats men tyvärr introducerade de apelsin till banan/mango-smaken jag föredrog och nu är den inte alls lika god.

Då dyker Barebells Milkshakes upp och jag är genast nyfiken. Lite skeptisk till en början då det ska vara en proteinshake; substitutmat har lätt att bli väldigt fel. Visst har proteindrycker sin plats, men när jag snacksar vill jag inte kompromissa med smaken! Det ska vara så gott som bara möjligt.

Lyckligtvis nog är Barebells Milkshakes riktigt suveräna hittills! Den enda sidoeffekten jag faktiskt märker av är att man blir lite lite torr i munnen efteråt. Smaken håller en god standard och det känns som att de använt riktiga ingredienser och inte bara pulver.

Just denna Peach Passion har som det låter både passionsfrukt och persika och den smakar tropisk och söt. Det är inte min favorit av deras smaker men jag kan lätt se att jag köper den igen för variation. Barebells har tagit ett stabilt förstakliv så jag får inte annat än hoppas att de fortsätter leva upp till den goda standarden!

Mitt Betyg: 6.8

Återköp: Det finns godare smaker från dem, men när suget på variation inträffar så kan det mycket väl bli denna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.