Billys Pan Pizza Bacon Cheeseburger

Billys Pan Pizza Bacon Cheeseburger.JPG

Glenns Recension

Jag ser pan pizza som den sämre varianten av vanlig pizza. Man får mindre bitar, ofta färre ingredienser och otroligt mycket mer torr och tråkig deg som bara sätter pizzan i obalans. Billys Pan Pizza följer det här ordagrant. Lustigt nog gör det här mig inte så mycket då jag erkänner att jag har en svag punkt för just Billys.

Om det kommer från någon okänd källa av nostalgi vet jag inte, men jag ska försöka balansera min recension mellan en kritisk bedömning och hur mycket jag egentligen gillar produkten. Mycket riktigt har Billys Pan Pizzor en alldeles för tjock och smaklös botten. Den levererar ingenting smakmässigt och gör det svårt att skära pizzan.

Toppingen är jag mer nöjd med. Vanligen tar jag en Pepperoni, men nu fanns det denna udda Bacon Cheeseburger och jag blev nyfiken. Den smakar egentligen väldigt likt Peperoni, och vart dom får Cheeseburger ifrån vet jag inte. Jag känner en svag hint av bacon, men det skulle kunna vara vilket kokt mystery meat som helst. Trots detta är produkten god, speciellt med bearnaise på.

Jag måste här ge en speciell utnämning (eller utskämning) till hur svårt det är att pricka rätt när man mikrar en Billys. Några sekunder för lite och halva är frusen. Några sekunder för länge och toppingen har helt smält av pizzan eller fastnat på plasten, och det hela efterliknar en radioaktiv sprängningszon.

Som sagt är jag svag för Billys men Bacon Cheeseburger är utan tvekan en av deras bättre smaker, tillsammans med Peperoni. Men ta det med en nypa salt, för jag är långt ifrån opartisk!

Mitt Betyg: 7.0

Återköp: Det gör jag säkert.

Dannes Recension

Om man redan är ett fan av Billy’s så kan brorsans recension vara något att gå efter, men om man är ute efter en produkt som smakar genuint äkta och stoltserar med högkvalitativa ingridienser så borde man inte ens ta i den här pizzan med en lång pinne.

Bror har definitivt rätt; panpizza är andra klassens pizzamedborgare. Man har dragit ner på det goda (ingridienserna) och istället ökat degen till en obskyr mäng vilket gör panpizza till torr och osmaklig. Det kan jämförar med en smörgås där man halverat pålägget och samtidigt tredubblat mängden brödskivor. “gott”..

Den här varianten, som påstås smaka bacon & cheeseburger, är inget annat än ren dynga. Jag känner varken smak av ostburgare eller bacon. Den har istället en lite märklig smak som sticker ut. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men det är inget jag skulle rekommendera till en människa. Lägg skiten i grisarnas tråg där den hör hemma istället.

Mitt betyg: 2.1
Torr, märklig smak och dessutom håller ingridienserna låg kvalitet.

Återköp: När älven börjar brinna så kan jag tänka på det

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.