Pucko Coconut

IMG_5570

Dannes Recension

Äntligen har pucko fattat! Vi vill ha mer chokladmjölk, och en smak som passar utsökt till choklad är såklart kokos.

Jag tycker pucko gör en bra grej. Kvalitetsflaska i glas, och chokladsedimentet i botten visar att produkten verkligen är äkta, istället för något UHT-homogeniserat skit full av konserveringsmedel som ser likadan ut efter 10 år på hyllan. Bravo!

Smaken då? Riktigt bra! Jag gillar puckos basic chokladsmak – nog kunde den kanske va pyttelite sötare, men den är inte för besk. Man känner kokossmaken men personligen hade jag gärna haft den lite starkare.

Det enda jag måste lägga in ett klagomål här är om korken och mynningens konstruktion. Det läckte ut en del mjölk medan jag skakade på flaskan, och då jag skruvade av korken så splash – chokladmjölk över anletet, tröjan och ner på min kinesiska matta importerad från Ebay. Fuck you liksom. Hade mattan varit från butiken Svenska Hem hade jag inte brytt mig. Gå in där om du vill ha extremt överprisade möbler med tråkig design.

Mitt betyg: 7.7

Återköp: Ja man får väl skynda sig innan de fasar ut den och tar in en chokladmjölk blandat med fänkål eller nåt annat hipstertrams.

ps. Pucko, if your’e reading this, how about one with banana or pepparkakor? ds.

 

Glenns Recension

Nu har Pucko fått rätt idé! Deras originalsmak är en gammal klassiker, även om det finns bättre chokladmjölkar. Pucko brukar vara en aning för besk, och även om sedimentet i botten är ett tecken på kvalitet så är det utan tvekan den sämsta biten rent smakmässigt. En slemmig och besk röra för att avsluta drycken gör inte till ett positivt slutord på upplevelsen. Utan den hade jag säkert gett Pucko ett silver.

Men Pucko har närmat sig de bättre konkurrenterna med denna nya dryck med inslag av kokos. Den nya smaken passar drycken perfekt! Den är helt klart bättre på alla plan, och jag skulle alltid köpa den över den vanliga. Man får väl hoppas att den stannar ett tag, även om de envisas med att det bara är en summer edition.

Jag tycker även min käre bror har fått en genialisk idé om bananpucko och pepparkakspucko. Lyssna och hör, Pucko!

Mitt betyg: 7.9

Återköp: Gärna!

Samlat betyg:

brons

2 comments

  1. tja,. kom till denna sida när jag letade efter hemsidor som man kunde beställa pucko Cocos på. Helt omöjligt att hitta, kan ni hjälpa mig?

    Like

    • Hej Oskar! Jag kän ner inte till någon sida online där man kan beställa produkten, vi brukar alltid handla matvaror i fysiska butiker. Jag vet inte var i Sverige du bor, men ICA här i Umeå har just nu 1-liters pucko coconutflaskor i butiken. Kolla med ett stort ICA i din stad!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.