Kettle Chips Honey Barbecue

Kettle Chips Honey Barbecue.JPG

Glenns Recension

Jag har svårt att placera dessa. Jag gillar sötma i mina chips. Jag gillar även BBQ-smaker i mina chips. Så varför missar Kettle Chips Honey Barbecue målet för mig? Jag är inte helt säker. Är det för att de är för söta, eller har för mycket honungsmak? Är det att BBQ-smaken är för outvecklad och smakar mer tomat?

I vilket fall lyckas inte chipsen nå den tankebild jag har om BBQ-chips, så de blir ofta en mild besvikelse. De är fortfarande ganska goda och lättätna så jag har inga större bekymmer med att köpa dem, men det finns alltid den tanken bak i huvudet att de skulle kunna vara så mycket godare.

Bortom det är chipsen av standard chipskvalitet. Ingen räffling, god krispighet och en bra mängd krydda. Jobbar Kettle Chips lite på att förbättra smaken så har den goda chanser att bli en favorit.

Mitt Betyg: 6.0

Kombinera med: Ranch bör funka.

Återköp: Antagligen, men det är rätt sällan mellan varje köp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.