OLW Rosépeppar & Lime

IMG_5525

Dannes Recension

Det här är en typisk produkt som jag aldrig skulle köpa själv, men när brorsan införskaffar en påse är jag alldig glad att lämna mina synpunkter.

Lime och mild peppar dominerar första intrycket, men efter en kort stund lägger sig limesmaken och en påtaglig och inte helt njutningspar peppareftersmak tar över. Jag hade önskat mig något mer i tillägg – kanske koriander? Det hade passat och givit chipsen en något mer spännande Asiatisk smakinriktning.

Givetvis, som med 99% av OLWs chips, är kryddningen alldeles för klen.

Mitt betyg: 3.9
Inte riktigt min smak när det kommer till chips. Jag tycker något mer fattas, och så är pepparn för dominant.

Årerköp: Glöm det. 

 

Glenns Recension

Detta var en av OLWs sommarnyheter och jag tyckte den var på väg till något bra. Vid första intryck verkade kryddningen vara alldeles för svag, men genom påsens gång så fick jag delad mening. Pepparsmaken bör inte höjas. Den är redan på gränsen till för dominant, som brorsan säger, så mer behövs inte.

Däremot skulle de kunna skruva upp limesmaken rejält! Jag måste erkänna att jag saknar en limesmak från min barndom, de chips som jag jämför alla andra limechips med. Det är Tostitos Hint of Lime. Namnet bedrar, för de är verkligen sprängfyllda med en syrlig och saftig limesmak! Det finns inget som liknar det här i Sverige, men jag skulle verkligen vilja se något i den stilen.

OLWs Rosépeppar & Lime är nog det närmsta jag sett hittills, men det behövs mycket mer för att klassa med sådana legender.

Mitt betyg: 5.5

Kombinera med: Svårt att säga. Ranch kanske?

Återköp: Tvivelaktigt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.