Marabou Fransk Nougat

IMG_5556

Dannes recension

Det formligen kryllar av bars på Svenska godishyllor och frågan är inte om det börjar bli dags att länsa ut packet nu? Mitt tips till Marabou skulle i så fall vara att börja med den här. Coz it blows.

Chokladdrageringen är på tok för besk, och jag tycker nog de kunde gjort den sötare, bättre kvalitet och tjockare. Själva nougatfyllningen är svåräten. Den är seg på ett negativt sätt, smakar inte speciellt mycket, och konsistensen känns som att tugga på en gammal bit halvtorkad tapetklister.

Fransmännen kan behålla sina grodlår och gåslever, men låt proffsen i Belgien och Schweiz sköta chokladen tack.

Mitt betyg: 2.3

Återköp: Knappast. Bortkastade pengar

Glenns Recension

Jag gillar smaken av nougat så jag gick in med milda förhoppningar. Tyvärr blev de totalt förkrossade för denna chokladkaka går knappt att äta. Det är som brorsan säger. Chokladen är för beskt mörk och smaken sitter inte gott till, men det som verkligen drar ner denna produkt är hur oerhört svåräten den är.

Konsistensen på Marabou Fransk Nougat är så otroligt seg och kompakt. Den är nästintill hård. Det är som att bita i en två veckors gammal smörgåsbaguette. En sådan man verkligen får slita i med tänderna. Det kommer lossna, men inte förrän man utgjort sin dagliga workout i käkmusklerna.

Varesig smaken eller konsistensen är till någon fördel, och jag kommer troligtvis aldrig köpa produkten igen.

Mitt betyg: 2.5

Återköp: Aldrig.

Samlat betyg:

 bottennapp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.