Ben & Jerry’s Cookie Dough S’Wich Up

Dannes Recension

Det här är vad jag älskar med B&J. De kastar i en salig blandning av nästan vad som helst! Experimentlustan är skyhög, till skillnad från GB’s trötta gamla sortiment. I det här fallet verkar B&J ha fått till en blandning av de tryggaste smakerna nånsin. Först har vi trygghetsnarkomanernas favorit – den överskattade cookie dough, som regelbundet inhandlas varje helg av tusentals personer som tar exakt samma sak varje gång och adrig provar nåt nytt. Sen har vi en extremt trygg röra av cookie swirls och sandwich.

Jag misstänker att  B&J med det här receptet lever på en tanke att ifall man blandar till de vanligaste säkra-kort-ingridienserna så kanske resultatet blir en summa som smakar bättre än vad de gör var för sig och att de magiskt ska komplettera varandra. Hint: Det gör det inte. Snarare tvärtom. Känner du Tryggve Tryggsson? Han har en Volvo, älskar funLight, bor i en medelstor lägenhet och köper mellanmjölk. Läser Aftonbladets nätupplaga varje dag, kör enbart missionären, och har ätit samma frukost de senaste 7 åren. Han skulle älska den här glassen. Den sticker inte ut på nåt sätt, tar inte ut svängarna, gör ingen vågad risk med någon exotisk och intressant ingridiens. Bore of the bore. Gäsp.

Mitt betyg: 4.5
Visst, den är helt ok god, men det finns bara så många bättre smaker.

Kombinera med: Svårt val. Mazariner kanske.

Återköp: Nej

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.