Mannafrutti Jordgubb

Mannafrutti Jordgubb

Glenns Recension

Lite av ett udda inslag i en snackshemsida kanske, men dessa små mellanmål fungerar utmärkt till snacksbordet! Jag erkänner att jag alltid har varit svag för Risifrutti och speciellt varianten med mannagrynsgröt, Mannafrutti. Mycket av det bygger garanterat på ren och skär barndomsglädje och nostalgi, men hur mycket?

Risifrutti är god den med, men Mannafrutti är helt klart den överlägsna av de två. Mannafrutti har i dagsläget bara två smaker, men den är bättre till båda. Mannagrynsgröten är en krämig (men fast) vaniljsmakande pudding. Till detta finns en topping i form av jordgubbsylt.

Vid första anblick av produkten, en billig, lite plastig förpackning mellanmål till barn så skulle man inte anta hög kvalitet, men jag måste påstå att de håller en god standard! Det är inga lyxvaror direkt, men puddingen smakar äkta och sylten har riktiga bitar jordgubb i, vilket förhöjer smaken, intrycket och njutningen.

Jag måste även ge ett bonus till designen på förpackningen. Storleken är perfekt. Nog för att tillfredställa, men inte så mycket att man hinner tröttna på den. Den är designad så att man kan vika över sylten på puddingen, och andelen sylt till pudding är perfekt uträknad så att sylten helt täcker puddingen utan att kännas snålt. Allt detta i en liten och portabel plastförpackning. Bravo!

Ja, jag är inte mer än nöjd med Mannafrutti. Den är exakt lika god som jag minns den från barndomen, men samtidigt är den kvalitetsrik nog att hålla måttet under en mer kritisk och vuxen granskning. Det jag kan säga är att min nostalgi för den utan tvekan förstärker betyget, men det är inte så att jag maskerar en dålig produkt med goda minnen.

Mannafrutti Jordgubb är även den mycket nära att få en favoritbemärkning, men det finns en godare smak! Denna är ju trots allt bara en enkel jordgubb. Däremot en mycket god sådan, och en bra bit bättre än Risifrutti Jordgubb.

Mitt Betyg: 7.7

Återköp: Definitivt. Dock köper jag ofta Jordgubb i brist på den andra mer sällsynta och godare Mannafruttismaken. Finns den andra blir det alltid den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.