Delikatess Fabriken Bearnaise

Dannes Recension

Första gången jag smakade den här bean avfärdade jag den som ren dynga, men vid ett senare tillfälle tog jag mig en noggrannare avsmakning. Vad jag kan konstatera är att smaken av kryddorna är väldigt mild. Inget sticker ut ordentligt och jag tycker den är ganska anonym – något för smörsmakande kanske. Det positiva är att jag denna gången upptäckte en mycket mer påtaglig närvaro av vinägern! Det är positivt i mina ögon, jag gillar en bea som har en något skarpare vinägerkaraktär än normalt.

Betyget då? Ja, den är inte äcklig, men det är något jag inte riktigt kan sätta fingret på som får mig att hålla igen på betyget lite. Det kan troligen vara förpackningen. Jag tycker det förstör min upplevelse av bea att inte kunna dippa saker (ok, pizzakanter) direkt i förpackningen. En snackskväll är inget tillfälle då jag sitter med frack och finhandskarna på och petar i maten med en försynt och nonchalant östermalmsblick. Snarare tvärtom. Låt mig få va en barbar ibland!

Mitt betyg: 6.3

Kombinera med: Inget du värdesätter jättehögt

Återköp: Ja ifall förpackningen byts till en mer barbariskt kompatibel bytta.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.