OLW Dippmix Vitlök

OLW Vitlök

Glenns Recension

Vitlöksdipp är inget jag köper särskilt ofta men av Estrellas och OLWs varianter så tycker jag att OLW är snäppet bättre. De är ganska lika till smaken, men OLWs vitlök känns mer ‘äkta’, mer kvalitetsrik. Det kanske är svårt att jämföra pulvermix mot pulvermix och prata om kvalitet, men det märks ändå på något vis.

Vitlökssmaken är stark och om jag inte har fel är det små gryn riktig vitlök i. Detta förstärker smaken och intrycket av kvalitet man får av dippen. Smaken är inte riktigt lika skarp som Estrellas, utan den är mer krämig (nåväl, det är förstås gräddfilen till det mesta) och rundad.

Vitlök är en enkel dipp att kombinera smaker med, den passar till mycket och eftersom den även är god så är det en stark standard i dipphyllan. Jag skulle säga att den är över medel. Jag tar den sällan eftersom det finns dipper jag tycker är godare, men det finns många fler jag tycker är sämre.

Mitt Betyg: 6.2

Återköp: Ja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.