Mars Ice Cream

IMG_4233

Dannes Recension

Mars har tänkt på allt. I det här platta avlånga paketet ligger det 6 st individuellt förpackade glassbars. En för varje magruta.

Varje bar är en bit glass av vanlijsmak (tror jag), som toppats med seg kolasås och dragerats med mjölkchoklad. Det är en klockren kombination som inte ens Gordon Ramsay själv skulle ha nån invändning emot. Jag har inte det heller!

Smakmässigt ligger den enkelt i paritet med Ben & Jerry’s, men till skillnad från B&J behöver du inte råna Nordea för att ha råd att köpa den. Marspaketet kostar under 40 kronor om jag minns rätt, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för dig som är student, pensionär, eller bara allmänt snål.

Mitt betyg: 9.1
För ett fullt betyg hade jag gärna sett något tjockare chokladdragering och högre densitet på glassen. Den är något luftig, men god!

Kombinera med: Frödinge Äppelkaka. Kola och äpple vettu.. 

Återköp: Definitivt!

dannfav

Glenns Recension

Det verkar bli lite av en trend nu att omvandla chokladkakor till glass, men av de olika jag hittills smakat är Mars den svagaste. Jag tycker inte den ger något extra över chokladkakevarianten, utan är mer ett roligt experiment.

Glasskakorna är en aning för luftiga och faller sönder lätt, men smaken är helt okej och är förstås lik de vanliga Mars. Jämfört med Twix eller Snickers glassarna erbjuder den inget som skulle få mig att köpa dem igen, speciellt då glassar jag vanligtvis går efter är de oerhört kompakta B&J-liknande glassarna.

Kul grej, men inget jag köper själv.

Mitt betyg: 6.3

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.