Lohmanders Bearnaise

Lohmanders Bearnaise

Glenns Recension

Här snackar vi pizzabea. Lohmanders Bearnaise är den vanligaste bearnaisesåsen min bror och jag köper till våra pizzor, och den är alltid lika god. Den passar till en stor mängd pizzavarianter och verkar nästan designad till att agera som pizzabea, till skillnad från de flesta andra bearnaiser man kan köpa som helt klart räknas som stekbea, dvs. bearnaise som lämpar sig för ‘riktig’ mat som stekar och andra kötträtter.

Den vanliga typen av bearnaise är ofta opassande för just pizza och jag tror det kommer ner till kryddorna. Valet av dragon, kanske? Lohmanders bearnaise däremot fungerar suveränt till pizzor och är aldrig en besvikelse. I en burk finns det gott om sås till två pizzor. Bearnaisen är krämig och faktiskt lite lite syrlig.

Den är mycket nära att få en ‘Personlig Favorit’-bemärkelse, för det är ju en trogen snacksvän, men det finns en variant av Lohmanders bearnaise jag tycker är snäppet godare, så det får bli till den. Dock är den originella Lohmanders bearnaise ett av de mest säkra korten som finns till en snackskväll, och vi kommer onekligen att inhandla den igen i framtiden.

Mitt Betyg: 8.6

Återköp: Helt klart.

Dannes Recension

Ja vad ska man säga om en hederlig burk med Lohmanders? Jag vet inte riktigt. Den är en stabil spelare som räddat många pizzor åt oss – men hur god är den egentligen? Den är helt ok, men jag har alternativ jag helt klart föredrar.

Brorsan har redan sagt det mesta om smaken, jag kan bara tillägga att jag tycker den är lite för anonym och platt för att vara riktigt bra. Mitt betyg blir dessutom lite lägre då jag är mycket mer vinägertorsk än honom.

Mitt betyg: 7.0
Mer vinäger och mer generell karaktär tack. Who are you, Lohmander?

Återköp: Säkert.

Samlat betyg:

brons

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.