Santa Maria TEX MEX

IMG_55332

Dannes Recension

Det är lite motvilligt som jag måste inse att det här kemiexperimentet till guacamole är en av mina favoriter. Om jag inte minns fel så hette produkten förut ‘Guacamole style’ men blev tvingad att byta namn då den visade sig innehålla astronomiska 1.5% avokado. Tittar man på innehållsförteckningen så är huvudingridiensen dessutom vatten.

Trots sina brister så har den en väldigt säregen smak som lyckats hitta sin egen lilla plats på marknaden. Det är inget snack om att den smakar kemisk – för allt jag vet hade den kunnat va tillagat i Walter White’s Methlab i Breaking Bad. Men den smakar kemiskt på ett positivt sätt.

Det skall dock tilläggas att jag enbart använder den till att dippa pizzakanter eller OLWs Cheeze Chruncherz – en av försvinnande få OLW-produkter där kryddningen inte följer homeopatisk praxis av maximal utspädning.

Mitt betyg: 7
Strax över bronsstrecket på min smakskala.

Återköp: Ja, då och då!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.