OLW Cream Cheese

IMG_4234

Dannes Recension

En kollega till mig lade för något år sedan upp en status på facebook där han förkunnade att det här var hans favoritchips. Min första tanke var att det måste va första april? När jag insåg att han menade allvar drabbades jag av en djup sorg kombinerat med stor glädje. Jag kände mig sorgsen för hans skull eftersom han måste ha missat så många andra mycket bättre alternativ, tex doritos svarta. Sorgen byttes mot glädje då jag insåg att han har så mycket bättre chips att se fram emot!

OLW’s cream cheese har samma nackdel och fördel som de flesta av märkets smaker. Fördelen är att OLW är duktiga på att släppa nya smaker och innovationer som överraskar oss kunder. Nackdelen märker man så fort man smakar. Var är smaken? VAR, OLW?? Smaken är så svag att man knappt känner den. Det är sorgligt. För den är ganska god – om du lyckas känna hinten av den..

Mitt betyg: 3.4
Mer smak tack!

Återköp: Det ska mycket till alltså. Varje gång har jag ångrat mig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.