Breyers Delights Mint Chip

Breyers Delights Mint Chip

Glenns Recension

På ren chansning ville jag prova den här mintglassen. Det kan vara oerhört riskfyllt att chansa bland substitut-varianter av mat. Proteinvarianter, lågkalori, veganversioner, alla dessa riskerar hamna under medel eller smaka konstigt. Lyckligtvis nog är det inget som helst som smakar annorlunda eller konstigt i denna glass, men den är tyvärr alldeles för tråkig för att köpa igen.

Glassen är en standard mintsmak med små chokladbitar här och där. Inte så mycket mer att säga om den egentligen; för mig behöver glass hålla min uppmärksamhet om jag ska förväntas ta mig igenom en hel burk eller vilja köpa den igen. Det gjorde inte Breyers Delights Mint Chip, så den förblir på glasshyllan.

Mitt Betyg: 4

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.