Pringles Tortilla Chips Nacho Cheese

Pringles Tortilla Chips Nacho Cheese

Glenns Recension

Pringles har experimenterat lite med en rad tortilla chips. Majschips (om de nu kan räknas som det) som verkar vara av något högre kvalitet jämfört med deras vanliga potatischips. Fortfarande kanske inte något för en finsmakare av lyxchips men däremot är dessa chips, precis som allt ifrån Pringles, mycket lättätna och ja, mycket goda!

Chipsen knaprar fint och smakar lagom mycket majs (I’m looking at you, Estrella Nacho Cheese), och chipsen har en tillfredställande mängd ostkrydda som balanseras väl med majssmaken. Smakkombinationen är riktigt stark i dessa chips, även om de kan vara en snudda milda av sig själva.

Därför vill jag passa på att rekommendera dessa chips som ett av de enda chipssmakerna som passar utmärkt med Tacodipp! Detta löser också den andra nackdelen med chipsen, nämligen att man lätt blir en aning torr i munnen om man äter dem för sig. Men med en god dipp till så kommer man långt med Pringles Tortilla Chips Nacho Cheese.

Mitt Betyg: 7.3

Kombinera med: Tacodipp är ett säkert kort och ett av de få tillfällena att använda Taco till sin fördel. Annars kan säkert Sweet Chili passa fint.

Återköp: Det tror jag, så fort jag får suget för denna specifika smakkombination igen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.