Pringles Memphis BBQ

Pringles Memphis BBQ

Glenns Recension

Denna Pringlessmak var en annan upptäckt jag gjorde i London. Pringles har funnits så länge jag minns i Sverige och de har alltid varit generösa när det gäller smakvariation. Då det finns en Texas BBQ i Sverige var jag nyfiken hur denna smak skulle jämföra.

På själva chipskvaliteten har jag inte mycket att säga. Pringles är som de alltid är: industriella och fabriksproducerade, knappt att de ens räknas som potatischips, men lättätna, ofta välkryddade och sällan ett dåligt val.

Jag gillade Texas BBQ-smaken sedan innan; som sagt lockas jag till sötma i chips, speciellt i BBQ-smaker. Memphis BBQ har utan tvekan en stark BBQ-smak men den skiljer sig ändå ganska starkt emot Texas BBQ. Memphis är en mycket mer genuin BBQ-smak. Den är djupare och rökigare, nästan så att den påminde om revbenspjäll (eller såsen som hör till). Texas BBQ däremot är sötare, mer lättäten, medan den här ger intrycket av ett tyngre mål.

Hur jag rankar dem blir nog svårt. Jag tror jag hellre skulle köpa Texas då det brukar vara sötman och den lättätna känslan jag letar efter när jag köper dem, och i det slaget vinner Texas över Memphis. Har man däremot sug på något annat så skulle Memphis fungera fint den med.

Mitt Betyg: 6.8

Kombinera med: Lite svårt att säga. BBQ-smaken är dominant nog att det kan bli svårt att hitta en passande kombo. Ranch kanske, det brukar funka till det mesta. Vitlök eller en god ostdipp kanske också skulle fungera.

Återköp: Ja, om de dyker upp i Sverige.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.