Milky Way Simply Caramel

Milky Way Simply Caramel

Glenns Recension

Under sommaren tog jag en kort tripp till England. I London hade jag utrymme för ett par snackstillfällen och detta köp blev ett av dem.

Jag har länge varit ett fan av Milky Way. Den är för mig kanske den bästa av alla candy bars man hittar i svenska butiker. De enda som slåss om första plats blir nog Twix vitchoklad-variant eller en extra god Kinder, men Milky Way har alltid luggit i topp med en mild chokladsmak och en luftig fyllning av nougat. Just att fyllningen är så luftig är ett stort plus, och gör den bättre än en mer fyllig Mars eller Japp, till exempel.

Så mina förhoppningar var höga när jag hittade Milky Way Simply Caramel. Jag förväntade mig en klassisk Milky Way fast med karamellinslag och det är precis det jag fick. Karamellsmaken passar mycket väl in på den redan starka grunden. Jag skulle faktiskt ranka dem lika. Skillnaden uppkommer i stunden; är man sugen på en större smakkombination och ett tillägg av karamell så fungerar denna utmärkt. Är man istället sugen på en luftigare version så går originalet alldeles utmärkt det också.

Jag är mycket nöjd med Milky Way Simply Caramel och jag kan inte annat än hoppas att den kommer till Sverige och förstärker vårt sortiment!

Mitt Betyg: 8.5

Återköp: Ja, om den dyker upp i Sverige.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.